Regulament de ordine interioara


REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA PENTRU CLIENTI SI ABONATI

1.Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor membrilor Clubului Energia Fitness Center, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor Clubului.

2.Cunoasterea, insusirea si respectarea Regulamentului de Ordine Interioara al Clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului si semnarea Formularului de Inscriere, certificati ca ati luat la cunostiinta Regulamentul de Ordine Interioara si ca va obligati sa il respectati, fiind constient de faptul ca nerespectarea acestuia duce la anularea sedintei sau a abonamentului.

3.Orice persoana care beneficieaza de unul sau mai multe servicii puse la dispozitie de clubul Energia Fitness Center, devine automat Membru al clubului.

4.Serviciile Clubului Energia Fitness Center sunt deschise zilnic, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 22:00, sambata in intervalul orar 09:00 – 18:00, iar duminica in intervalul orar 10:00 – 16:00. Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate la receptia clubului si pe site-ul oficial.

5.Inscrierea in cadrul clubului se face pe baza cartii de identitate, accesul in club fiind permis numai dupa completarea formularului de inscriere si emiterea cardului de membru, care este strict personal si netransmisibil. Pierderea cardului nu atrage alte obligatii de plata decat suma aferenta reinnoirii cardului titularului in valoare de 10 lei.

6.Accesul in incinta clubului al membrilor abonati se va face pe baza cardului de abonament sau a cartii de identitate (in cazul in care cardul de acces s-a pierdut sau este deteriorat), acestea fiind pastrate la receptia clubului. Accesul in incinta clubului al celor care nu sunt titulari de abonament de membru se va face numai dupa achitarea la casa a contravalorii serviciilor solicitate, alese din oferta disponibila la acel moment.

7.Este interzisa utilizarea de catre o alta persoana a cardului de membru, decat titularul cardului. Utilizarea Cardului de Membru de catre o alta persoana decat titularul cardului conduce la anularea cardului si la retinerea lui la receptia clubului.

8.Plata serviciilor se realizeaza numai la receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord.

9.Membrii sunt obligati sa achite contravaloarea serviciilor comandate la pretul transmis de Energia Fitness Center. In cazul esalonarii platii pretului abonamentului, nerespectarea datei de scadenta a platii ratei duce la anularea automata a abonamentului si la pierderea sumei achitate de catre membru. Sumele achitate de catre membru nu se vor restitui sau transmite in contul altor persoane sau in contul altor servicii.

10.Renuntarea la serviciile optate, din diferite motive ale beneficiarului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate.

11.Conducerea isi rezerva dreptul de a rezilia contractul de prestari servicii si de a anula cardurile de abonament fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul Regulament de Ordine Interioara, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.

12.Abonamentele cu valabilitate de 1 an se pot suspenda pe o perioada de 30 zile, cele de 6 luni pe o perioada de 21 zile, cele de 3 luni pe o perioada de 14 zile si cele de 1 luna pe o perioada de 7 zile, specificand din timp perioada exacta a suspendarii, personal la receptia clubului, insotit de cardul de acces sau buletinul.

13.Vestiarul poate fi utilizat de catre Membru numai pe parcursul unei singure intrari in incinta clubului. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale in vestiarele clubului. In fiecare seara dupa inchiderea programului clubul isi rezerva dreptul de a taia toate lacatele inchise.

14.Pierderea cheii sau a lacatului de la cusetele din vestiare atrage dupa sine plata taxei in valoare de 20 lei.

15.Clubul nu se face raspunzator de pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale.

16.La accesul in salile de antrenament membrii sunt obligati sa aiba echipament sportiv corespunzator fiecarei zone. Este interzisa intrarea membrilor si/sau invitatilor acestora in salile de antrenament cu pantofi de strada.

17.Membrilor care efectueaza exercitii cu greutati mari li se recomanda sa solicite sprijinul unui antrenor al Energia Fitness Center. Membrii vor pune la locul special destinat, din cadrul salii de antrenament, toate greutatile precum si orice alte echipamente utilizate in cadrul antrenamentului, la incheierea fiecarei sedinţe de antrenament. In scopul mentinerii unui grad inalt de igiena, toti Membrii trebuie sa foloseasca, in timpul antrenamentului, prosoapele din dotare si sa depoziteze orice deseuri in spatiile special amenajate in acest scop in interiorul salilor.

18.Participarea la clasele de Aerobic si Indoor Cycling se face numai pe baza unui abonament valabil si cu programare (rezervare) incepand de vineri pentru saptamana urmatoare. Programarile se pot face si pe toata saptamana in curs (de luni pana vineri) doar la clasele ce dispun de locuri libere, la numerele de telefon 0774.663.209, 0740.907.732 si 0737.634.881 sau la receptia clubului.

19.Anularea unei rezervari deja confirmata se face cu minim 2 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se considera sedinta efectuata.

20.Energia Fitness Center si rezerva dreptul de a suspenda temporar posibilitatea unei persoane de a face programari, daca aceasta nu isi respecta rezervarile.

21.Membrilor li se interzice utilizarea in cadrul clubului Energia Fitness Center, a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum si orice tip de violenta fizica si/sau verbala, atat fata de ceilalti membri sau invitati ai membrilor cat si fata de personalul Energia Fitness Center. Membrii nemultumiti de serviciile Energia Fitness Center trebuie sa anunte receptia in acest sens ori sa completeze  in caietul de sugestii si reclamatii, aflat la receptia clubului.

22.Membrii declara implicit prin folosirea serviciilor oferite de catre club ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite de catre club (aparate fitness si sauna).

23.Prestatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele vatamari corporale sau pierderi de vieti inregistrate in incinta clubului. Prestatorul va depune toate diligentele pentru a preveni producerea oricaror evenimente sau situatii de natura a prejudicia clientii si abonatii Clubului.

24.Clubul isi rezerva dreptul de a instala camere de supraveghere in interiorul clubului. In acelasi timp este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul clubului fara acordul conducerii clubului.

25.Abonatii si clientii nu vor avea acces in zonele rezervate personalului, care vor fi semnalizate corespunzator.

26.Este strict interzis accesul in club al copiilor sub 16 ani neinsotiti de un adult. Parintii trebuie sa fie responsabili pentru comportamentul copiilor lor si vor raspunde in mod direct pentru orice abateri de la Regulament ale acestora.

27.Consumul de droguri, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse sunt strict interzise in incinta Clubului.

28.Este strict interzisa detinerea de catre membri sau de catre invitatii acestora a oricaror arme, in incinta clubului Energia Fitness Center, inclusiv dar fara a se limita la pistoale cu gloanţe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electrosocuri.

29.Este interzis accesul cu animale de companie in Club.

30.Conducerea clubului poate interzice accesul sau indeparta din Club persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai clubului, provoaca daune materiale sau de imagine Clubului etc. In aceste cazuri conducerea clubului poate dispune si anularea cardului de abonament si rezilierea de plin drept a contractului de abonament, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.

31.Clubul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul Clubului si prin punerea la dispozitie in forma scrisa, pe site-ul oficial.

32.Regulamentul de ordine interioara este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile clubului, clubul rezervandu-si dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.

logo-fitness-energia (1)