Fitness


Practica un sport, consuma alimentele intr-un mod inteligent si mentine-ti starea de spirit pozitiva!

Aceasta este reteta noastra pentru a avea o viata sanatoasa si echilibrata.
Daca ce iti propunem nu este un lucru nou pentru tine, atunci continua, daca nu te regasesti in totalitate in cele de mai sus, si iti este greu sa te decizi asupra unui sport, fitness-ul ar putea fi solutia pentru tine.
Fitness-ul cuprinde o gama variata de activitati fizice, iar exercitiile pot fi executate cu ajutorul aparatelor, cu greutati executate la liber dar si cu greutatea propriului corp, sub indrumarea unui instructor.
In sala noastra de fitness vei gasi: benzi de alergat, biciclete orizontale, biciclete verticale, cross-trainer-e, aparate pentru antrenarea diferitelor grupe musculare, banci de forta, diverse accesorii (bare olimpice, bare „Z”, discuri, gantere, etc.).

.
O activitate fizica sustinuta te ajuta, pe termen lung, sa ai nenumarate beneficii:
– sa intaresti sistemul cardiovascular si pulmonar
– sa controlezi greutatea
– sa diminuezi tesutul adipos
– sa tonifiezi toti muschii corpului
– sa imbunatatesti calitatea somnului
– sa ai un metabolism mai bun
– sa inlaturi depresia si stresul
Daca ai fost inactiv o perioada indelungata, inainte de a te apuca sa faci un sport, te sfatuim sa ceri ajutorul nostru specializat. Antrenorul personal iti va face un program personalizat si va supraveghea atat modul de lucru cat si evolutia ta in timp.
Secretul este sa gasesti activitatea care ti se potriveste, sa o faci cu pasiune si atunci cu siguranta vei ramane motivat.

AEROBICsala-fitnesssala-fitness-sector-4-39